Psikopat

Psikopat

  • Yazar : John
  • Yayımcı : Nokta Kitap
  • Baskı Tarihi : 2012
  • Sayfa Sayısı : 390
  • ISBN : 9786055422592
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Psikopat

Balayı için geldikleri otelin odasında bu notu gören Mia ve Darian dehşete düşmüşlerdi ve notun kimden geldiğini biliyorlardı: Darianın cani ruhlu, kadınlara zevk için tecavüz edip, onları işkence yaparak öldüren psikopat ve katil babası Robdu bu mesajı yazan... Rob yıllarca karısını ve Darianı dövmüş, işkence etmiş ve hayatı onlara zehir etmişti. Darian tam mutluluğu bulduğunu düşündüğü bir anda karşısına nefret ettiği sadist babası Rob tekrar çıkmıştı. Babası tarihin şimdiye kadar gördüğü en vahşi seri katillerden biriydi. Rob oğlundan ne istiyordu ve ona neden acı çektiriyordu? Darian ve Miayı öldürmek isteyen bu psikopat ruhlu baba, bu amacına ulaşabilecek miydi? Bu gözü dönmüş seri katil cinayetlerini nasıl bu kadar mükemmellikle ve yakalanmadan işleyebiliyordu? Hem Amerikan hem de İngiliz polisi bu psikopatın işlediği cinayetleri ve tecavüzleri ortaya çıkarıp Robu etkisiz hale getirebilecek mi, yoksa Rob yakalanmadan insanları öldürmeye devam edecek miydi? Bu sıra dışı gerilim romanını elinizden bırakamadan bir çırpıda bitireceksiniz. Aksiyon ve gerilim edebiyatını seven okurların hafızalarından kolay kolay çıkmayacak değerli bir eser

  • Aleyna Kurt Aleyna Kurt

    kitabın gidişatı güzel ve sürükleyici fakat yazar sonlara doğru biraz hüsrana uğratmış.

  • Müge Müjgan  Akbıyık Müge Müjgan Akbıyık

    Seni öldüreceğim zamanı biliyorum, peki sen ne zaman öleceğini merak ediyor musun?

  • Kader Can Kader Can

    "Seni öldüreceğim zamanı biliyorum. Peki sen ne zaman öleceğini merak ediyor musun ?" Merhaba Arkadaşlar, Yeni bir kitap yorumuyla karşınızdayım. "John Smith'in Psikopat kitabı" Açıkçası ben kitabı kapağına ve kapak yazısına aldanarak aldım. Ama yanılmışım, benim beklentimi karşılamadı. Konusuyla içeriğin pek alakası yoktu. Kapak ve tanıtıma verilen ilgi biraz içeriğine de verilseydi belki daha güzel bir şey çıkabilirdi ortaya. Kitap boyunca gerilim bekleyip duruyorsunuz ama olan tek şey 17 yaşında iki gencin aşkı. Katilden sadece bir iki kere bahsediliyor, başrol o olduğu halde. Tam macera başlıyor diyorsunuz. Bir bakıyorsunuz kitabın son cümlesindesiniz. Yani anlayacağınız kitap romantik bir türe daha yakın. Ve içinde bolca cinsellik var. Bu benim hoşuma gitmedi. Onun haricinde kitap akıcıydı. Ama bu akıcılığın sürükleyici olmasıyla alakası yok. Bunun sebebi: İçinde yeni kelimelerin olmayıp tamamen günlük dille yazılmış olması. Kitabı bitirdikten sonra ki ruh halim şöyle oldu: Sanki iki saatlik film izlemişim ama film buna değmemiş gibi. Ben indirimde olduğu için almıştım. Ama şimdi olsa almam, normal fiyatıyla hiç almam. Uzun lafın kısası ben kitabı tavsiye etmiyorum. Yine de okumak isteyen olursa iyi okumalar. Hepinize bol kitaplı, musmutlu günler dilerim. Esen kalın. 😇📚

  • İlayda Kılıçoğlu İlayda Kılıçoğlu

    #okudumbitti Mayıs /7 Kitabın tanıtım yazısına baktığınızda Rob amca kadınlara zevk için işkence eden, psikopat ruh hastası bir seri katil. Hatta öyle profesyonel ki bu konuda Amerikan ve İngiliz polisi bu psikopatı cinayetlerini ortaya çıkaramıyor. Neden? Çünkü kitapta bu adam yok. Adı var ama kendi yok. Tıpkı sesi çıkan ama görüntüsü giden televizyon gibi. Kitap neredeyse baştan sona iki gencin yakalarsam muck muck maceralarıyla dolu. Aha şimdi cinayet olacak derken hooop bi yanak, aha psikopat arka sayfada derken hooop bi dudak, anaaa kitap bitti ya la diye kalakaldım. Son 3-5 sayfasında ayıp olmasın diye Rob amcaya yer vermişler sağolsunlar. Polisiye gerilim kitabı derkenki gerilim okuyucuyu germekse son derece başarılı bir kitap olmuş, ayrıca kitaba psikopat adını vermek de kesinlikle okuyucuyu psikopata bağlamakla alakalı. Burdan yazara sesleniyorum; "John Smith az bi gelsene bişe denicem!".

  • Pelin G Pelin G

    Aksiyon,gerilim ve polisiye kitaplarını severek okuduğum için,kitap tanıtım yazısı çok ilgimi çekti fakat kesinlikle beklentimi karşılamayan ve çok sıkılarak okuduğum bir kitap oldu 😐 336 sayfalık kitabın,son 5 sayfasında gerilim var. Diğer bütün sayfalar iki gencin aşk dolu dakikalarını anlatıyor. Maalesef,kitap kapağına ve tanıtım bölümüne aldanmamak gerektiğini gösteren kitaplardan biri.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
~
Bu Kitabı İsteyenler
~

YazaraAit Diğer Kitaplar