Ölüm Sessiz Geldi

Ölüm Sessiz Geldi

  • Yazar : Agatha
  • Yayımcı : Altın Kitaplar
  • Baskı Tarihi : 2018
  • Sayfa Sayısı : 256
  • ISBN : 9789752110281
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Ölüm Sessiz Geldi

Styles St. Mary köyündeki Styles Köşkü'nde son zamanlarda garip olaylar meydana gelmektedir. Sonunda bir gün, köşkteki yaşlı Bayan Inglethorp'un sağ kolu olan Evelyn, "Zavallı Emily... Hepsi, ama hepsi köpekbalığından farksızlar," diye mırıldanarak evden dışarı fırlar. Varlığıyla Bayan Inglethorp için bir güvence oluşturan Evelyn'in gidişi, köşkün havasını tümüyle değiştirir. Artık koca evde sonsuz bir kuşku ve ürkütücü bir kötülük havası esmeye başlar... Kırık bir kahve fincanı, bir damla mum yağı, Begonya tarhı... Dedektif Poirot, efsanevi zekâsını kullanarak bu ipuçları sayesinde olayı aydınlatacaktır...

  • Melis Cihangir Melis Cihangir

    Ölüm Sessiz Geldi / Agatha Christie / Kitap Yorumu • Arka Kapak🌙 Styles St. Mary köyündeki Styles Köşkü'nde son zamanlarda garip olaylar meydana gelmektedir. Sonunda bir gün, köşkteki yaşlı Bayan Inglethorp'un sağ kolu olan Evelyn, "Zavallı Emily... Hepsi, ama hepsi köpekbalığından farksızlar," diye mırıldanarak evden dışarı fırlar. Varlığıyla Bayan Inglethorp için bir güvence oluşturan Evelyn'in gidişi, köşkün havasını tümüyle değiştirir. Artık koca evde sonsuz bir kuşku ve ürkütücü bir kötülük havası esmeye başlar... Kırık bir kahve fincanı, bir damla mum yağı, Begonya tarhı... Dedektif Poirot, efsanevi zekâsını kullanarak bu ipuçları sayesinde olayı aydınlatacaktır... •••• An itibarı ile kitabı bitirdim ve sıcak sıcak yorumunu girmek istedim. Yazarın ilk On Küçük Zenci kitabını okumuştum her şey çok güzeldi hayran kalmıştım. Ama maalesef bunu Ölüm Sessiz Geldi için söyleyemeyeceğim. Katil aslında çok belliydi ilk başta düşünüp bu kadar kolay olamaz deyip geçmiştim ve katil gerçekten ilk düşündüğüm kişi çıktı! Bu kadar basit olmamalıydı. Ayrıca On Küçük Zenci'deki gibi ayrıntılar okurun katili bulması için verilmiyordu, Poriot kendi halinde çözüyor biz de bunu Hastings'in ağzından okuyoruz. Tabii ki kendine göre ayrıntıları vardı ama mesela -okuyan bilir- şu yeşil elbise olayını tahmin etmem imkansızdı, çünkü hiçbir ayrıntı yoktu. Evet şimdi biraz kitabı övmeye geçebilirim😂 Öncelikle çok akıcı bir konusu var, bir oturuşta bitirilebilecek bir kitap. Olaylar karmaşık, beklenmeyen şekilde ilerliyor. Genel olarak güzel bir kitap. Agatha okumaya başlamak için önerilen 2 kitap On Küçük Zenci ve Ölüm Sessiz Geldi kitaplarıydı. Eğer başlamayı düşünüyorsanız kesinlikle On Küçük Zenci'den başlayın derim ben, tabii orası size kalmış ama ben ondan daha çok etkilenmiştim.

  • Kezban Sıtkı Kezban Sıtkı

    Merhaba arkadaslar🙋 Harika bir kitapla karsinizdayim😊 Polisiye kitaplarin benden yeri ayri olmasindan midir yoksa yazarin kaleminden midir bilinmez cok seviyorum #agathachristie kitaplarını. Kitabi elime aldığımda yine harika bir kitap olucak diye düşündüm. Beklentim yüksekti. Ve beklentimin üstünde bir kitapti. Meşhur Hercul Poirot bu kitapla karsimiza cikiyor ilk defa.Cok severek okudum. Hemen bitti zaten. Cok akıcıydı. Bitmesin diye yavas yavas okudum🙈 ______ İçeriğine gelecek olursak oldukça zengin olan Emily yasca kucuk olan birisyle evlenir. Yeni esini hic kimse kabullenmez. Yardimcisi bayan Howard evden dayanamayip ayrilir. Ve olaylar baslar. Emily zehirlenerek ölür. Zehir nerden gelmistir? Kim tarafından nasil verilmistir? Tam katil bu dediğinizde farkli farkli kisiler çıkıyor. Sonunda katilin kim oldugunu ogrendiginizde oldukca sasiracaksiniz. Keske filmi olsa izlesem dedim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. @altinkitaplar #ölümsessizgeldi #kitapyorumu #kitaptavsiyesi #polisiye #okuyorum #okudumbitti #oku #kitap #book #bookstagram #altınkitaplar

  • selen  aydın selen aydın

    Polisiye veya gizem(dedektiflik) romanlarını seviyor ,başlamak istiyorsanız Agatha christie harika bir başlangış. Kitaplar özeldir ben çok sevdim eğer biraz hava değişikliği istiyorsanız okuyabilirsiniz.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
~
Bu Kitabı İsteyenler
~

YazaraAit Diğer Kitaplar