Nefret Çağı; The Wıtcher Serisi 4

Nefret Çağı; The Wıtcher Serisi 4

  • Yazar : Andrzej
  • Yayımcı : Pegasus Yayıncılık
  • Baskı Tarihi : 2018
  • Sayfa Sayısı : 448
  • ISBN : 9786052994269
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Nefret Çağı; The Wıtcher Serisi 4

Rivyalı Geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor.  "Yapamam... Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi... Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. Eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar... Bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak... Sen bunu anlayamazsın..."  Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis harekete geçmek üzere. Tek bir hamleyle Kuzey Krallıkları'nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. Geçmişte Sodden Tepesi'nde büyücüler yüzünden yenilen Nilfgaard İmparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.  İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen Rivyalı Geralt bu sefer çok zor bir karar vermek zorundadır. Kehanetlerde bahsedilen, tüm dünyayı değiştirmeye yazgılı çocuk onun kendi kızı gibi sevdiği Ciri'dir. Ve Ciri'yi korumak için Geralt'ın yapmayacağı şey yoktur. Nihayet bir taraf seçmek ve canını hiçe saymak dâhil.   "BU KİTABI GERÇEKTEN, GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM... SAPKOWSKI'NİN DÜNYASINDAKİ HİÇBİR KARAKTER SİYAH-BEYAZ DEĞİL. GERALT VE CANAVARLAR DÂHİL HERKES GRİNİN BİR TONU."  --The Deckled Edge

  • Alim Kerem Erdoğmuş Alim Kerem Erdoğmuş

    Yaklaşık bir ayda anca bitirebildiğim bu güzide "The Witcher" serisinin 4.kitabında ,bizlere yine ana kahramanımız Witcher Gerald yerine bol bol Ciri övgüsü ve macerası verdiğini gördüm.Özellikle 3.kitabın (Elflerin Çağı) neredeyse tamamı Yennefer ve Ciri'ye ayrılmışken ,bu kitapta az da olsa Gerald ve Dandeleon'u gördüm.Fakat ne yazık ki bu kitap da nedense bana ilk kitaptaki heyecanı veremedi.Merakla sıradaki kitabı beklemekteyim.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
Henüz bu kitaba sahip olan bir üyemiz yok
~
Bu Kitabı İsteyenler
~

YazaraAit Diğer Kitaplar