Grinin Elli Tonu

Grinin Elli Tonu

  • Yazar : E. L.
  • Yayımcı : Doğan Kitap
  • Baskı Tarihi : 2017
  • Sayfa Sayısı : 560
  • ISBN : 9786050933390
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Grinin Elli Tonu

Edebiyat öğrencisi Ana Steele genç girişimci Christian Grey ile röportaj yapmaya gittiğinde karşısında yakışıklı, zeki ve hükmedici bir adam bulur. Toy ve masum Ana bir anda bu adama karşı arzu duymaya başladığını şaşkınlıkla fark eder. Grey'in gizemli hali ona yakınlaşma arzusunu daha da alevlendirir. Ana'nın güzelliğine, zekâsına ve özgür ruhuna karşı koyamayan Grey de onu istediğini itiraf eder ama kendi şartları vardır... Grey'in kendine has erotik istekleri karşısında şoke olan Ana bir yandan da heyecanına engel olamaz ama tereddütleri vardır. Büyük başarısına rağmen çokuluslu şirketler, inanılmaz bir servet ve sevgi dolu bir aile Grey kendi canavarlarına esir olmuş ve hükmetme takıntısı olan bir adamdır. Ana ve Grey cüretkâr, tutkulu bir tensel ilişkiye yelken açarken Ana, Christian Grey'in sırlarını ve kendi karanlık arzularını da keşfedecektir.

  • emine tetik emine tetik

    zaman kaybı

  • Pervin 🍀 Pervin 🍀

    edebiyata hiçbir katkısı olmamakla birlikte boş bir hafta sonunda okunabilecek bir kitap.

  • irfan yusuf ilter irfan yusuf ilter

    #kitapmuhabbeti-nde bugün 2015 yılında #filmiyapılacak olan bir #kitap var. #14şubat #sevgililergünü-nde vizyona girecek olan; #anastasiasteele ve #christiangrey hikayesini anlatan, #ELJames'in kaleme aldığı #erotikroman #üçleme-sinin ilk eseri olan #grininellitonu..... #hikaye 20 yaşlarda bir kız ögrenci ile #zengin bir #işadamı-nın renkli, heyecanlı ve farklı #yasakilişkisi-ni konu almakta. #pegasusyayınları tarafından basılan bu eser hayatınıza çok sey katacak olmasa da, kesinlikle merak uyandırıcı, ilgi çekici ve elinizden bırakamayacağınız bir #roman. Eser #yetişkinokurlariçin ibaresiyle satışa çıkmış olmasına rağmen genelde genç #okuyucukitlesi (özellikle genç bayanlar) nin büyük oranla okumasıyla; gençler arasında #popüler olmaktadır. Okumayanların birşey kaybetmeyeceğini, okuyanlarında pişman olmayacağını belirtmek isterim. Tavsiyemiz partnerinize okutmamanızdır!!! #kitapmuhabbetleri #kitaptavsiyesi #kitapkulübü #kitaplık #okumahalleri #okumayadevam

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.

YazaraAit Diğer Kitaplar