Gerçek Tıbbın 10 Şifresi

Gerçek Tıbbın 10 Şifresi

  • Yazar : Canan Efendigil
  • Yayımcı : Hayy Kitap
  • Baskı Tarihi : 2018
  • Sayfa Sayısı : 216
  • ISBN : 9789752477759
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Gerçek Tıbbın 10 Şifresi

Prof. Canan Karatay bu kez gerçek tıbbın yeni şifreleriyle karşınızda! Yine iddialı, yine kendinden emin. Köhnemiş yanlış bilgileri düzeltiyor, ufku genişletiyor, sağlığa getirdiği Karatay bakış açısını pekiştiriyor. Mutluluk ve şifa için en kestirme yolu gösteriyor. Hepimizi iyileştiriyor! Karatay, 50 yıllık hekimlik tecrübesiyle gözlemledi, okudu, araştırdı, bilgi süzgecinden geçirdi. Şimdi Türk halkının sağlıklı yaşaması ve yaşlanması için, mutlu, enerjik ve verimli bir yaşam sürmesi için bir ezberi daha bozuyor! Prof. Canan Karatay'ın yeni kitabındaki iddiası çok net! Yüzlerce bilimsel referans ışığında 'GENETİK' ve 'İYİLEŞMEZ' denen hastalıklar İYİLEŞİR diyor.

  • Oğuzcan Yeşilyaprak Oğuzcan Yeşilyaprak

    Genel olarak ara ara güzel bilgiler verse de, kitabın çoğu yerinde eski kitaplarında verilen bilgiler paylaşılıyor. David Pearlmutter 'in kitabını okuduktan sonra onun epey arkasında kaldı fakat yinede okunabilir düzeyde olan güzel anlatımı bulunan sağlık kitabı.

  • başak karaköse başak karaköse

    Nenem olsa heykelini dikeceğim kadın.Yaşamınıza dair güzel dokunuşları olacağına inanıyorum.Seven sevmeyen tabi ki olabilir ama temel gayesinin milli bilinçle sağlıklı nesiller yetiştirmek olmasına ben fazlasıyla inanıyorum.Eleştirenlerin çoğunun da karatay felsefesindeki alışkanlıkarın zor gelmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.Karatay diyeti ve karatay mutfağını da okuyan biri olarak net söyleyebilirim ki bilmeyenlerle boşuna ağız dalaşına girmiyorum artıkYaşamıma çok şey katan kitaplardan.Sağlıklı yaşam va beslenmeye gönül vermişlere önerilir.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
~
Bu Kitabı İsteyenler
Henüz bu kitabı istek listesine eklemiş bir üyemiz yok
~

YazaraAit Diğer Kitaplar