Geliştiren Anne - Baba

Geliştiren Anne - Baba

  • Yazar : Doğan
  • Yayımcı : Remzi Kitabevi
  • Baskı Tarihi : 2019
  • Sayfa Sayısı : 192
  • ISBN : 9789751417480
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Geliştiren Anne - Baba

Anne-baba olmak çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük armağandır... Yetişen her yeni kuşakla birlikte, onları yetiştiren anne-babalardan da beklentiler artıyor. Toplumun gelişmesi için öncelikle ailede demokratik bir yapı kurulması şart. Bunun yolu da, anne ve babaların geçmişten gelen korku kültürü kalıplarından kurtulmaları ve onur eşitliğine inanan sağlıklı gelişmiş bireyler yetiştirmeleri... Geliştiren Anne-Baba olmak için kendimizi ve çocuğumuzu tanımamız, beklentilerimizi, niyetimizi keşfetmemiz; değerlerimizi ve aile ilişkimizi sağlıklı tutmamız önemli. Bilen, anlayan, seven gözlerle yaşama bakmak kendi elimizde... Güler yüzlü, sakin, güvenen, hayata, ailesine şükür duygusu içinde bakan bir anne, bir baba olmak çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük armağandır. Çocuklar böyle bir armağanı hak ediyorlar. Çocuğunuz bir kez çocukluk yaşayacak; bu dönemi onunla doya doya yaşayın. -Doğan Cüceloğlu-

  • Sezer Antepli Sezer Antepli

    Süper bir kitap bütün anne babalar okumalı

  • Burcu Kamsız Burcu Kamsız

    #okudumbitti #GeliştirenAnneBaba Bu ay kendim için seçtiğim çocuk gelişim kitabımdı ama hayal kırıklığına uğrattı açıkcası. Kitap çoğu kişisel gelişim kitabı gibi farkındalık yaratmak için yazılmış ama ben bu tarz kitaplarda daha bol örnek, daha yol gösterici çözümler, alternatifler okumak istiyorum. Ayrıca basit bir dille yazılmış olmasına rağmen kurulan cümleler bazı noktalarda çok karışık geldi ya da ben kendimi tam veremedim kitaba.

  • Filiz  ö Filiz ö

    Bütün anne babalar mutlaka okumalı

  • Akın ÖZ Akın ÖZ

    Eğer iyi bir anne,baba olmak istiyorsanız. Bu kitapta güzel şeyler bulacaksanız. Bireysel anlamda kendini geliştirme gayreti içinde olan bir toplum olduğumuzu söylemek zor. (maalesef) ama annelik ve babalık böyle bir şey değil. Kendi eksikliklerimiz ve yanlış bilgi birikimlerimiz yüzünden, çocuklarımızı dolayısıyla da toplumumuzu ve geleceğimizi boş veremeyiz. Zaten çoğu sorunumuz ilgisiz ve bilgisiz ebeveynlerin yüzünden olmuyor mu? Ama daha kötüsü bence şudur. Bilgisiz ve ilgisiz ebeveynlerin çoğunlukta olduğu bir dönem yaşıyoruz. Artık o ebeveynlerin çocukları da anne - baba olmaya başladı. Katlanarak devam eden bir olumsuz durum var. Pek ümitvar değilim bu konuda ama yinede düzelmesini umuyorum. Kendi kendime de diyorum ki. Eğer bir gün evlenirsem önce iyi bir eş, sonra iyi bir baba olmak için elimden geleni yapacağım. Rabbim sevdiğiniz, sevildiğiniz, sağlıklı bir yuva kurmayı, öyle bir yuvada yaşamayı nasip eylesin.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
~

YazaraAit Diğer Kitaplar