Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey

Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey

  • Yazar : Sabahattin
  • Yayımcı : Kırmızıkedi Yayınevi
  • Baskı Tarihi : 2017
  • Sayfa Sayısı : 192
  • ISBN : 9786052980477
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey

Usta gazeteci-yazar Sabahattin Önkibar, içinden geldiği Ülkücü camianın dünden bugüne aldığı yolu ve Devlet Bahçeli gerçeğini anlatıyor. Bahçeli'ye başkanlık sistemi için nasıl şantaj yapıldı... Bahçeli, solculardan değil, İslamcılardan değil, Ülkücülerden neden dayak yedi... Meral Akşener, Erdoğan ile Bahçeli'yi gizli olarak nerede ve niçin buluşturdu... Bahçeli, MHP'nin adını ve amblemini neden değiştirmek istedi... İstanbul-Ankara Ülkücüleri ile Anadolu Ülkücüleri arasındaki fark nedir... Alparslan Türkeş, ikinci evliliği için kimlere danıştı... Muhsin Yazıcıoğlu, Fethullah Gülen'i neden tehdit etti... Ekmeleddin İhsanoğlu ismini Bahçeli'ye kim fısıldadı... Hangi siyasi liderler Bahçeli için "MİT ajanıdır" dedi... Muhsin Yazıcıoğlu hangi cemaatin müridiydi... 12 Eylül öncesinin tanınmış Ülkücüleri şimdi ne yapıyor... "Bu çalışma, Ülkücüler ile MHP'ye dair küçük bir tarih kitabıdır. Peşin hükümle yazılmamıştır, yani taraftarlık ya da karşıtlık eksenli değildir. 40 yıldır dinlediklerimin ve tanıklıklarımın bakiyesidir. MHP ile Ülkücü hareketin ortaya çıkışından bugüne kadar olan seyrinin bütün boyutlarıyla sunulup sorgulanmasının özetidir."

  • Enes Aslan Enes Aslan

    Ülkücülerin pek hoşuna gitmese de, biraz abartı da olsa vay be dedirtecek kitap.

  • Mert Kaya Mert Kaya

    çok saçma bir kitap Sayın devlet bahçeli bu devlette en büyük hizmeti yapıyor.Devletin yanında olan bir lidere bu kadar sallamali kitap yazilmaz. Bu kitabı okuyunca ülkücü değilim ama devlet bey e saygım sonsuzadek minnettarız....

  • Kapalı Hesapppp Kapalı Hesapppp

    Gazeteci Sabahattin Önkibar, yayınladığı eseriyle çok çarpıcı konuları ele almış. Öyle konular ele alınmış, öyle yerlere dikkat çekilmiş ki şaşırabiliyorsunuz. Kendisi şu ara YouTube kanalında videolar yayınlıyor ve geçtiğimiz günlerde evinin önünde saldırıya uğradı. Yayınladığı kitabı, bir süre sonra yasaklandı ve satışı durduruldu. Asıl konusu Devlet Bahçeli ve ülkücülük olan kitapta, Muhsin Yazıcıoğlu suikastine dair çok önemli bilgiler edinebilirsiniz. Dile getirdiğim gibi maalesef satışı mevcut değil. Google da küçük bir araştırma ile PDF olarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız da bana mesaj atarak link isteyebilirsiniz. Siyasi konulara ilginiz varsa dikkatinizi çekecektir.

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
Henüz bu kitaba sahip olan bir üyemiz yok
~
Bu Kitabı İsteyenler
~

YazaraAit Diğer Kitaplar