Avcunuzdaki Kelebek

Avcunuzdaki Kelebek

  • Yazar : Ahmet Şerif
  • Yayımcı : Elma Yayınevi
  • Baskı Tarihi : 2007
  • Sayfa Sayısı : 136
  • ISBN : 9789756093153
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

Avcunuzdaki Kelebek

“Harika bir kitaptı, hayatımda bir çok değişiklik yapmama neden oldunuz” Fikret Odabaşı “Tebrikler! Çok net başka bir şey söylemem mümkün değil.Sanırım hızlı okuma rekoru kırdım” Filiz Şahin / DPT Yönetim Bilgi Merkezi “Ürettikleriniz ve paylaştıklarınız için şahsım ve kitaplarınızı okuyan binlerce öğrencim adına elinize, dilinize, yüreğinize sağlık” Doç. Dr. Mustafa Doğaner / ADÜ Nazilli İİBF İşletme Bölümü

  • hesap kapalı ...... hesap kapalı ......

    #okudumbitti “Bir genç kız bilge adamı şaşırtmak istiyor. İki elinin arasına bir kelebek koyacak ve bilge adama, ‘avucumun içinde bir kelebek var, canlı mı ölümü?’ diye soracak. Ölü derse kelebeği salıverecek, canlı derse avucunu bastırıp kelebeği öldürecek, bilge adam her ne derse tersini ispat etmiş olacak. Kız kapalı tuttuğu ellerini bilgeye doğru uzatıyor: ‘Avucumun içinde bir kelebek var: Canlı mı, ölümü?’ Bilge adam cevap vermeden önce uzun uzun kızın gözlerinin içine bakıyor ve cevap veriyor: ‘Canlı da olması, ölü de olması senin ellerinde kızım, senin ellerinde’… Şimdi bakın hayatınıza ve mutluluğunuza... Nerede mi? Açın şimdi avcunuzu... Sizin ellerinizde ;tam avcunuzun içinde. Bir Portekizli atasözü der ki: "Yaşadıkça yaşlanmazsınız, yaşamadıkça yaşlanırsın." (takas listeme ekledim😉)

  • havva kara havva kara

    Bir günde bitirilebilecek akıcı,alışılmışın dışında,keyifli ve oldukça faydalı bir kişisel gelişim kitabı #avcunuzdakikelebek 🦋 Kişisel gelişim kitaplarını özellıkle network işi ile ilgilenenlerin okuması gerekli olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben okurken kendime ve ekibime yönelik bir sürü bilgiye rastladım 😍 O halde kitaptan bir alıntı ile #kitaptavsiyesi nde bulunuyum 😉 👉 Bir Portekiz atasözü der ki ; "YAŞADIKÇA YAŞLANMAZSINIZ , YAŞAMADIKÇA YAŞLANIRSINIZ" Kaleminize sağlık @ahmetserifizgoren ✍

  • Ülkü Bildirici Ülkü Bildirici

    Kitabı okudukça kendime dahada güvendim ve inandım.

  • Mustafa  Ciner Mustafa Ciner

    Okuduğunuz tüm kişisel gelişim kitaplarını unutun. Normalde kişisel gelişim kitapları hep aynı şeylerden bahseder. Şunu yapın, bunu uygulayın diye akıl verir ve bu bana çok sıkıcı gelir amaa Ahmet Şerif İzgören çok farklıymış. Diğer kişisel gelişim kitapları gibi sahte umut satmıyor. Senin kendini tanımanı; amacını, hedefini, hayalini ve hayata nasıl baktığını sorgulatıyor bizlere. Avucunuzdaki Kelebek adlı kişisel gelişim kitabında anlatılanlarla bağlantılı güzel hikayelerle süslüyor. Tabir-i caizse hikayeyi gediğine oturtuyor( Alıntılarda 10 tane hikayeyi paylaştım). Dili gayet sade ve akıcı. Keyifle okuyorsunuz. Şu kadar söyleyim alıntıları paylaşmam, kitabı okumamdan daha fazla zamanımı aldı 😀. Üstelik İzgören kitaplarına o kadar güveniyor ki iade garantisi veriyor. Kitabı okuyup beğenmezseniz faturasıyla birlikte iade edip verdiğiniz ücreti geri almanızı sağlıyor. Kesinlikle ama kesinlikle okunmalı ve okutulmalı. Hatta lise ve üstü tüm okulların müfredatına konulmalı diye düşünüyorum.

  • Osman  Tanlak Osman Tanlak

    ahmet şerif izgörenle tanışmam internetteki videoları ile oldu. kitapta da hemen hemen aynı konuları anlatmakta. kişisel gelişim kitaplarına pek ilgi duymasamda şerif izgören hoşuma gittiği için okudum. ve farklı yanını gösterdi. samimi bir anlatımı var. okuyucu ile konuşuyormuş havası vermiş. zaman zaman espri bile yapıyor :) hikayelerle dolu bir kitap. iyi okumalar. kitapla kalın.

  • Osman  Tanlak Osman Tanlak

    Ya bir yol açın, ya bir yol bulun, ya da yoldan çekilin.

  • Osman  Tanlak Osman Tanlak

    Size "Şansa inanır mısınız?" derlerse "evet" deyin; yoksa sevmediğiniz insanların başarısını nasıl açıklarsınız?

  • Osman  Tanlak Osman Tanlak

    Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.

  • Ahmet  koz Ahmet koz

    Hadi yeni kitabınıza başlayalım ☺️📖☕️ Şimdiden keyifli okumalar dilerim kıymetli kitap dostlarım.📚📖☕️

  • Ahmet  koz Ahmet koz

    📚📚Kitap kesinlike çok etkileğiciydi faydalı ve okumması gerektiğini düşündüğüm bir kitap hoşuma giden çok bölümleri oldu kesinlikle 📖☕️ 📚📚Genç bir adam, bir bilgenin olduğu tapınağa gelir ve mutluluğun sırrını sorar. Bilge, genç adamın eline zeytinyağı dolu bir kaşık verir ve dökmeden bu tapınağı gezmesini ister. 📚📚Döndüğünde gence sorar: "Tapınak nasıldı?" genç adam zeytinyağını dökmemek için tapınağı görmeden gezdiğini söyler. Bilge, adama elindeki kaşıkla devam etmesi gerektiğini söyler. 📚📚Genç adam bir süre sonra gelir ve gördüğü harika şeyleri ayrıntılarıyla anlatır, kaşığındaki yağ olduğu gibi dökülmüştür. 📚📚Genç adam yaşadıklarından bir şey anlamamıştır ve sorar bilgeye: "Nedir mutluluğun sırrı?" bilge cevaplar: "Elindekini bir kaşık yağı dökmeden etraftaki tüm güzellikleri görebilmektedir. “Avcunuzdaki Kelebek” Ahmet Şerif İzgören #kitap #kitaplarım #kitapokumak #kitapaşkı #kitapsever #kitaplarım #kitaptavsiyesi #okumakayrıcalık #okumakgüzel #okumak

  • Sena 💫 Sena 💫

    Okuyun, hayata bakış açınız genişler, en azından benim biraz da olsa bazı olaylara bakış açım genişledi ki bu kadar az sayfada bunu hissedebilmeniz çoğu kitapta mümkün bile değildir. Uzun lafın kısası; okuyun!

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.

YazaraAit Diğer Kitaplar