5. Dalga

5. Dalga

  • Yazar : Rick
  • Yayımcı : Pegasus Yayıncılık
  • Baskı Tarihi : 2014
  • Sayfa Sayısı : 464
  • ISBN : 9786053433255
  • Baskı : 2.Hamur
8

Bu Kitabı Değerlendirmek İster Misiniz?

5. Dalga

1. DALGA DÜNYA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ 2. DALGA SADECE ŞANSLI OLANLAR KURTULDU 3. DALGA SADECE ŞANSSIZ OLANLAR SAĞ KALDI 4. DALGA TEK BİR KURAL GEÇERLİYDİ: KİMSEYE GÜVENME 5. DALGA ARTIK KİMSE NE OLACAĞINI BİLMİYOR UĞRUNDA YAŞADIĞIMIZ HER ŞEYİ YOK ETTİLER. ŞİMDİ DE UĞRUNDA ÖLECEĞİMİZ ŞEYLERİN PEŞİNDELER! Bu kitaba başlarken diğer her şeyi bir kenara bırakmaya HAZIR OLUN. Başınızı döndürecek hızı ve uğrunda savaşılanlar sizi büyüleyecek. Uzun zamandır bu kadar SÜRÜKLEYİCİ bir hikâye okumamıştım. Cinda Williams Chima KAHRETSİN ile VAY CANINA tepkileri arasında gidip geliyorsunuz. Basitçe anlatmak gerekirse, bu kitap yıllardır okuduğum en iyi kitaplar arasında. Melissa Marr Nefes kesici, TEMPOLU ve ÖZGÜN bir yapıt. 5. Dalga okurların elinden düşüremeyeceği EDEBÎ BİR TSUNAMİ. Melissa de la Cruz

  • cansu köçer cansu köçer

    #kitapyorumu 5. Dalga / Rick Yancey . 1. Dalga Dünya Karanlığa Gömüldü 3. Dalga Sadece Şanslı Olanlar Kurtuldu 4. Dalga Tek Bir Kural Geçerlidir: Kimseye Güvenme 5. Dalga Artık Kimse Ne Olacağını Bilmiyor 🍁 Bu kitap neydi bee !! Bu kitaba yorum olarak ne yazabilirim ? Diye soruyorum şuan kendime. Tek kelime ile MUHTEŞEM ! Daha önce bu kadar sağlam bir bilim kurgu dünyası okumuş muydum diye sorguladım kendimi Olaylar öyle hızlı gelişiyor ki ağzım açık okudum bazı sahneleri.. Okumayan varsa ciddi anlamda söylüyorum koşup alsın bu seriyi ! Uzun zamandır bu kadar sürükleyici bir kitap okumamıştım. Okudum ama bu kadarını okumadım .

Bu Kitap Hakkında Yorum Yaz;

× Üzgünüz! Yorum yapabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir!
    × Üzgünüz! Bu kitaba alıntı yapılmamıştır! En kısa zamanda mobil uygulamamızı indirip kendi alıntınızı paylaşabilirsiniz.
Bu Kitaba Sahip Olanlar
~
Bu Kitabı İsteyenler
~

YazaraAit Diğer Kitaplar